خانه / هنری / آشپزی

آشپزی

با سلام خدمت تمامی عزیزان هنرمند.با توجه به اینکه این سایت  و این بخش از سایت تنها در جهت خدمت به شما عزیزان می باشد لطفا اگر غذایی مورد نظرتان است که دستور پخت این غذا را در اختیار ندارید به ما افتخار راهنمایی خود در این امر را دهید.

درضمن اگر نکات آشپزی ذکر شده را انجام داده و مورد استفاده خود قرار داده اید، عکس غذای خود را به ما هدیه کنید. یا اگر غذایی را مخصوص شهر و دیار خود می شناسید و ما را لایق تجربه طعم دلنشین آن ها می دانید عکس و دستور پخت آن ها را برای ما بفرستیدو منتظر شما هستیم.

کلیه ی فعالیت های این سایت تحت نظر اداره ی ارشاد و قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

دستور تهیه گشنیز ماهی

دستور تهیه گشنیز ماهی     مواد لازم :  شیر ماهی ۱ کیلوگرم  فلفل سیاه ۱ قاشق مرباخوری پودر  زیره  نصف قاشق چایخـوری پودر زنجــبیل ۱ قاشق چایخوری پودر گشنیز ۱ قاشق چایخوری پودر سیر و فلفل قرمز از هر کدام ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری سیر ...

ادامه نوشته »

دستور تهیه ته چین دو لایه

دستور تهیه ته چین دو لایه     مواد لازم (برای ۵ نفر) :   سینه مرغ  ۴۰۰ گرم برنج  نیم کیلو  زعفران ۱ قاشق چایخوری تخم مرغ  ۶ عدد بادمجان ۳۰۰ گرم روغن ۱۵۰ گرم ماست ۲۵۰ گرم پیاز ۱ عدد نمک و فلفل  به میزان دلخواه گردو  به میزان ...

ادامه نوشته »

دستور تهیه کیک اسفنجی بی نظیر

دستور تهیه کیک اسفنجی بی نظیر   کیک اسفنجی بی شک یکی از پرطرفدارترین شیرینی ها در دسته کیک ها میباشد. که افراد زیادی مشتاق به یادگیری دستور پخت آن هستند. در این مطلب از تاریخچه گرفته تا تهیه مرحله به مرحله کیک اسفنجی را برای شما تهیه کرده ایم. ...

ادامه نوشته »

دلمه قارچ و مرغ و سیب زمینی

دلمه قارچ و مرغ و سیب زمینی     مواد لازم : سیب زمینی  یک کیلوگرم  سینه یا فیله مرغ  ۲۵۰ گرم  قارچ  ۲۰۰ گرم  پیاز داغ  نصف پیمانه  فلفل دلمه ای  نصف یک عدد  جعفری خرد شده  ۴/۱ پیمانه  تخم مرغ  سه عدد  نمک، فلفل، ادویه و آرد سـوخـاری ...

ادامه نوشته »

رازهایی برای نگه داری و پخت قارچ

رازهایی برای نگه داری و پخت قارچ   قارچ سبزیجاتی سفید رنگ و بسیار خوشمزه است که در طبخ غذاهای گوناگون از آن استفاده میکنیم . در اینجا به نکاتی مهم جهت نگه داری قارچ ها و همچنین طبخ و نحوه ی استفاده ی آنها در غذاهای متفاوت میپردازیم. با ...

ادامه نوشته »